Uutiset
3 täysin uutta väriä!
Lacanche-hellojen väripaletti on kasvanut kolmella uudella emalivärillä:
Korallinsininen
Limenvihreä
Ruusukvartsi
Tästä lähtien voit valita 23 hehkuvasta emaliväristä.
> Les-pianos-gastronomes/Piano.php?fourneaux=sully
Tutustu Lacanchen kolmeen uutuusväriin
Septembre 2012
Lacanche-hellojen väripaletti on kasvanut kolmella uudella emalivärillä:
Fajanssinharmaa
Oliivinvihreä
Kirsikanpunainen
Tästä lähtien voit valita 20 hehkuvasta emaliväristä.
> Tutustu kaikkiin väreihin suunnittelutyökalussa
Lacanche on ”Elävä perintö-yritys”
7. heinäkuuta 2011
Ranskalaisen erityisosaamisen erinomaisuus
Lacanchelle on myönnetty ”Elävä perintö-yritys” (‘Entreprise du Patrimoine Vivant’ tai EPV) palkinto Ranskan talous- ja teollisuusministeriön toimesta. Palkinnon saavat sellaiset ranskalaiset yritykset, jotka osoittavat ainutlaatuisia työtaitoja ja erinomaisuutta tuotannossaan.
> Tutustu Lacancheen
Bocuse d’Or
6 kesäkuu 2011
Lacanche oli mukana vuoden 2011 Bocuse d’Or:ssa, ruoanlaiton maailmanmestaruuskisoissa. Kilpailu huipentui Tanskalaiskokki Rasmus Kofoedin voittoon.
Vuodesta 1987 järjestetty kisa asettaa 24 kokkia kaikista eri maanosista vastakkain. Kisa järjestetään joka toinen vuosi tammikuussa Lyonin lähellä sijaitsevassa Eurexpo-messukeskuksessa Sirhan (Salon International de la Restauration, de l’Hôtellerie et de l’Alimentation), kansainvälisen hotelli-, ravintola-, ja cateringmessun, yhteydessä. Kisan tuomaristo koostuu arvovaltaisista huippukokeista, jotka nähtyään ja maistettuaan jokaisen kisaajan kala- sekä liha-annosta, valitsee voittajan. Kisa on vuosien varrella tuonut kansan tietoisuuteen monta sittemmin legendaarista kokkia kuten Jacky Fréon (Bocuse d’Or 1987), Michel Roth (Bocuse d’Or 1991), Régis Marcon (Bocuse d’Or 1995), Yannick Alléno (Bocuse d’argent 1999), François Adamski (Bocuse d’Or 2001), Serge Vieira (Bocuse d’Or 2005) ja Fabrice Desvignes (Bocuse d’Or 2007).
The cookery salon: Paule Caillat
05 janvier 2012
Kekseliäs Paule Caillat toivottaa ruokaintoilijan Betty Edery Bittonin tervetulleeksi maailmaansa uusien makujen kehittämiseksi. Paule ja Betty jakavat intohimon hyvään, vetoavaan ruokaan sekä lahjan levittää muille tietotaitoaan. Paule perusti ”Promenades gourmandesin”, räätälöydyn ruoanlaittokurssin gastronomeille, 15 vuotta sitten.
Yves Thurièsin opeissa Ranskassa leipomisestaan erittäin tunnetuksi noussut Betty perusti Lontoon parhaimpiin konditoirioihin lukeutuvan Crème de la Crémin, joka nautti 17 vuoden menestyksestä. Tämän jälkeen Betty valitsi Côte d’ Azurin, jossa hän johti seitsemän konditorian ketjua ja toi henkilökohtaista tyyliään arvovaltaisiin tapahtumiin.
Ei ole kauhean yllättävää, että hänen lastat ja pursotinpussit löytyvät Lacanche-lieden vierestä, samaisessa keittiössä, jossa vuoden 2010 Unescon immateriaalisten kulttuuriperintöjen listalla oleva ”Gastronominen Ranskalainen Ateria”, järjestettiin.
Betty järjestää leivontakursseja ruokaintoilijoille, jotka pyrkivät täydellisyyteen. Vaativammat kurssit alkavat vuonna 2012 monen huippunimen kuten muiden muassa Christophe Felder, Fabrice Le Bourdat ja Sadaharu Aoki avustuksella.
Benjamin Rousseauxin ”Herkkusunnuntait”
Benjamin Rousseaux on taiteilija ja Lacanchen kannattaja. Hänen reseptinsä ovat oodi kulinaariselle taiteelle.